Altid Trofast

329,00 kr.

Lækker coffee table book fyldt med billeder, historiefortælling og personlige historier fra Apostolsk Kirke de sidste 100 år, men især de sidste 20 år.

Kategori:

Beskrivelse

I 2006 stod Apostolsk Kirke ved en skillevej. De foregående år havde det nationale lederråd forsøgt at invitere unge præster med i ledelsen på landsplan. Men alle havde sagt fra. Spørgsmålet var, om Apostolsk Kirke som bevægelse havde en fremtid, uden at næste generation kom med?

Ved en præstesamling det år lød et alvorligt profetisk ord, som udfordrede ledelsen til at opsøge og forsone sig med mennesker, som oplevede smerte over tidligere beslutninger – og til at skabe en situation, hvor ”fædres og sønners hjerter bøjer sig mod hinanden”, som profeten Malakias beskriver det.

I bogen fortæller over 80 personer deres historier fra Apostolsk Kirke gennem de seneste 20 år, med tråde tilbage til oprindelsen for 100 år siden. De fortæller om en bevægelse, som ikke er gået i stå. Som valgte at stoppe op, starte en ”Malakiasproces”, og som i dag har fundet vej til at være et netværk af kirker og et fællesskab af tjenester på tværs af generationer.

Glæd dig til at læse om lokale kirker, der er fulde af musik, tro, mission og omsorg. Og læs de inspirerende livsfortællinger fra dem, der har valgt en lokal apostolsk kirke som sit hjem. Hør om helbredelser, nyfunden tro og et liv, der er blevet forvandlet. Alt sammen fordi Gud er …

Altid Trofast.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Størrelse 21 × 21 × 3 cm

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *