Ind i det profetiske

199,00 kr.

Ind i det profetiske er en bog om, hvordan du lærer at høre Guds stemme og vokser i at håndtere det på en sund måde i dit liv og over for dem, du betjener med det profetiske.

Forudbestil/køb allerede nu – Bogen udkommer 19. april 2024

Læs den fulde beskrivelse nedenfor

Kategorier: ,

Beskrivelse

I bogen Ind i det profetiske tager Michael Bobjerg udgangspunkt i sit eget møde med det profetiske og leder læseren til konkrete skridt i retningen af at kunne høre Gud tale og bruge den profetiske gave.

Kender du selv til det profetiske, vil bogen være en påmindelse om at forblive nysgerrig på at bruge det og at opdage nye måder at høre Guds stemme på. I anden halvdel af bogen sætter Michael fokus på sundhed i det profetiske og giver gode råd til at håndtere det at modtage og videregive profetier. Derudover har bogen nogle praktiske øvelser, som gør det let at lære andre om det profetiske i sin kirke eller cellegruppe.

Michael Bobjerg brænder for at forløse Guds kraft i og ud fra kirken på en sund og hensigtsmæssig måde. Han har et unikt gavemiks af det profetiske, evangelistiske og pastorale. Michael er akkrediteret i Apostolsk Kirke i Danmark, og i Kirkeibyen i Kolding arbejder han med social mission og leder Kraftværket, der tilbyder helbredelse og frihed gennem samtale, bøn og Guds kraft.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Du kunne også være interesseret i...

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *