Alle har en personlig fortælling, selv om livsvilkårene er vidt forskellige. Er du en af dem, som har skrevet din historie ned, men ikke ved, hvordan du skal komme videre derfra, så kan vi hjælpe dig. Vi har erfaring med at strukturere og redigere personlige fortællinger fra det rå manuskript til færdig bogudgivelse.

Der er stor forskel på, hvor meget hjælp den enkelte har brug for. I den ene ende af skalaen kan du vælge at have os med på sidelinjen, lade os kommentere din tekst og komme med forslag til, hvor den kan forbedres, og hvad du kan gøre for at gøre både sprog og fortælling levende og dejlig at læse. I den anden ende af skalaen kan du vælge at lade os skrive din historie ud fra interviews eller personlige noter fra din hånd.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og vores forslag til, hvad der konkret er brug for i lige dit tilfælde. Sådan et møde kan foregå fysisk eller online og tager som regel en time til halvanden. Hvis du allerede har noget tekst, vil vi bede dig om at sende det til os på forhånd, så vi kan danne os et indtryk og forberede os til samtalen.

Konktakt os på info@kloevereng.dk for en samtale om dine behov.